Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Lulu,27. 4. 2009 19:27

Ahojky, já zrovna dneska akorát taky koukala, s čím že se to vlastně vůbec v tý tělocvičně má hrát... No tak snad to přijde co nejdřív, abychom si pořádně zahráli, aniž bychom ty míčky museli bůhví jak dlouho krotit:-)

:-)

Elly,27. 4. 2009 17:15

Ahoj Lulu, omlouvám se, že píšu až tak pozdě, ale jsem stále v práci, takže nebyl čas odepsat. Ale děkuji za zprávu, je to super. Jinak puk a míček na náše tréninky jsem objednala, tak uvidím za jak dlouho dorazí :-) snad brzo. Ale co se týká toho Kladna, jak si napsala, je to pouze na nás!

kladno

Lulu,24. 4. 2009 10:11

Ahojky Ely, tak sem koukala na ten mail a hned sem to poslala Standovi, teda tomu mímu, aby se na to podíval a kdyžtak něco i vymyslel, zjistil co a jak,atd.. Takže uvidíme..Ale záleží taky na nás..

oki

Elly,17. 4. 2009 12:48

Ahojky, takže v úterý :-) Ale předem se omlouvám, přijdu později, páč jsem do 20 v práci a než dorazím z pb tak to chvíli trvá.

1.trénink

Lulu,17. 4. 2009 12:24

Tak super, tak doufám, že se nás sejde dost a pořádně si zahrajem... Tak v úterý

trénink

Jana K,17. 4. 2009 9:14

Ahojky holky.Nebyla jsem dlouho na stránkách a kdyby mi Standa nenapsal,tak ani nevím,že jsou tréninky.No super,tak to zkusíme.Sice je to na mne trochu dlouho/někdy už v 9 spim /,ale už se těším.Jsem zvědavá,kolik se nás bude scházet.Tak už se těším.Čusíííííííííííííííík

Stračenky

Stany,16. 4. 2009 22:09

Ahojky holky, dne jsem předal vaše tel.čísla Standovi Hanušovi ,aby vás případně mohl obeslat smskama na letní tréninky, tak doufám,že vám to nevadí :-)).Mě to jak víte nebude vycházet,ale když to půjde, rád vás přijdu okouknout.Pěkně si zahrajte a pozor na úrazy. papa kouč :-))

trénink

Petra V.,16. 4. 2009 9:45

Ahojky, já bych s tím neměla mít také problém. Sice ještě nevím naše tréninky, ale ty máme už tak od 18 hod, takže v půl 8 by to šlo:-)

úterky

adyna,16. 4. 2009 7:10

ahojky já sem taky pro ty úterky,takže,když něco bude určitě dorazim!!!!

Super Lulu!

Elly,15. 4. 2009 22:23

TAk já jsem pro! Proč to zbytečně komplikovat! Sice bych příští pondělí dorazila později, ale dorazila bych!

uterky

Lulu,15. 4. 2009 19:32

Tak kdybysme chtěli, teď mi psal Standa, že ty úterky by už klidně mohli být, takže kdybysme chtěli můžem jít už příští úterý, stačí se jen domluvit, bylo by to od 19:30 do 21:30. Takže už je to jen na nás.. Tak pište připomínky, náměty a kdyby nikdo nebyl proti, můžem se klidně už v úterý sejít... Teď je to jen na Vás...

...

Lulu,15. 4. 2009 14:00

No já si myslím, že by ty naše hokejky taky byli lepší. Přeci jen ty už máme a schánět te'd ještě florbalový, to by byl další problém.. A jak řekla Elly, aspoň se s nimi víc sehrajem.. Jinak úterý byl jen návrh, kdyby byl lepší nápad, mě to neva, já se přizpůsobím.. To jen, že vím, že ta tělocvična fakt bývá volná, že už tam dlouho nikdo nebyl...

Uterý super

Elly,15. 4. 2009 9:49

Ahojky, tak já myslím, že uterý by bylo fajna. Co vy na to? Lucka má super nápad! už se jen sejít. Jinak co se týká těch hokejek Peťo, tak my takle hráli na louce a nikdy se nám nic nestalo. A přece jenom florbalová je trochu jiná. Ale tak je to na vás! Takže jaké úterý se sejdeme?

treninky

Lulu,15. 4. 2009 9:27

Ahojky, ja jsem určitě pro tréninky. Můžu kdykoliv, tedy čtvrtky až fakt navečer, večer... Ale co takhle chodit v úterý, do kádíčka místo volejbalu? Oni už tam stějně teď volejbalisti nechodí a mlíkárna tam má zamluvenou furt tělocvičnu, nikdo ji nevyužívá, tak bychom ji aspoň zaplnili... od půl 8...

....

Petra V.,14. 4. 2009 9:17

Ahojky Elly, příští týden budu vědět, který den budeme mít hasičské tréninky, tak určo písnu. Jinak mě by vyhovoval den v týdnu mezi cca 18 hod a 20 hod. Ale je mi to v celku jedno - přizpůsobím se:-) A spíše bych byla pro florbalové hokejky, aby jsem se těma hokejovými nezabili:-)
No a pokuď jde o ženskou ligu, tak to by byl mazec. To by jsme dostali náklad:-))))) Ale fandit Vám budu chodit vždycky:-))))

Mail

Elly,11. 4. 2009 16:24

Část mailu: Brzy bude zasedání
ligových klubů. Určitě by stálo za to se zúčastnit. Jsou tam i kluby, které
začínají a můžeme pomoci s hledáním dalších hráček. Čím více bude klubů, tím je větší šance získávat podporu.

Důležité

Elly,11. 4. 2009 16:22


A teď zpátky k hokeji. Jelikož jsme tak dobré :-D začínají se o nás zajímat kluby, co již hrají ženskou ligu v hokeji a začají nás lákat do soutěže. Jen aby jste všichni byly v obraze, tak se se mnou spojili chlapíci z Klada a mám se jim ozvat, že nám poradí co a jak :-) Takže musím dát vědět trenérům a i to pošlu do Dublovic, aby i Lvice věděli. Tak čekám od vás nějaké ohlasy! Já bych byla pro se kouknout co a jak se tam děje :-) přepošlu mail, co mi poslali!

Tak jak a kdy?

Elly,11. 4. 2009 16:18

Ahojky, tak koukám, jak už na zimáku pomalu rozpouští led, tak u nás je domluva a konverzace na bodu nula :-( Chci tedy všechny poprosit, aby bud sem a nebo mě na mail či na mobil psaly, kdyby kdo eventuelně mohl. Abychom tedy daly nějak dohromady ten aerobic, fotbal, hašiče a tak :-) já sama psát návrh nebudu, jelikož víte jak já to mám s prací. Ale tak v týdnu někdy navečer myslím si, že to by asi šlo. Tak šup šup piště návrhy!

Pozemní hokej

Elly,8. 4. 2009 8:07

Ahoj holky, nějak opět nestíhám. Moc dděkuji za podporu a odpovědi od všech, kdo mi napsal. A chci reagovat na to, že hodně zvás si vzpomněla na florbal. Byla by to taky možnost, ale musely bychom si shánět hokejky a myslím si,že je to trochu i jiné od normálního hokeje. Spíš bych to viděla na naše dobré hokejky z ledu, aspoň se s ní každá bude umět a naučí se na ní. Takle bych to viděla já. Ale záleží pouze na NÁS, jak se domluvíme. Jinak bych taky spíše brala termín ve všední den. Takže dávejte návrhy a nějak to poskládáme. Nemusí být každý týden ve stejný den. To je asi vše, co jsem teď měla na srdci a jdu opět směle pracovat! Zatím ahojky!!!!

a jedeme dál

adyna,7. 4. 2009 17:44

ahojky já sem určitě pro,skvělej nápad!!!!