Jdi na obsah Jdi na menu
 


LIGA ŽEN


V nové ligové sezóně 2010/2011 budou týmy rozděleny do 3 skupin. Týmy HC Slavia Praha a SK Karviná se nově nezapojí do bojů v základních skupinách. Tyto dva týmy se přidají do bojů o titul Mistra ČR až po skončení základních částí – mezitím budou hrát přátelská utkání s chlapeckými týmy z Ligy mladšího dorostu.

Ve skupině A budou hrát týmy: HC Kladno, HC Litvínov, HC Plzeň 1929, HC Berounské Lvice, TJ Tesla Pardubice a nově HC Energie Karlovy Vary, který převzal místo právě po pražském celku.

Ve spupině B budou hrát týmy: HC Neratovice, HC Roudnice nad Labem, HC Kobra Praha, HC Esa Praha a novými celky, které se přihlásily, budou týmy HC Bílé Tygřice Liberec a HC Profi-CZ Plzeň.

Ve skupině C se v podstatě změnil pouze název týmu ze Šternberka – ten bude nyní nastupovat pod hlavičkou HC Uničov. Ostatními týmy jsou: HC Slezan Opava, HC Cherokees Brno, HC Bulldogs Brno, HK Vsetín ženy.

Počet utkání v jednotlivých skupinách se nemění. Skupiny A a B odehrají své skupiny dvoukolově, skupina C pak tříkolově. Poslední celek ze skupiny A přejde po základní části do nadstavbové části E, tedy k týmům ze skupiny B. Spolu s nimi bude soupeřit o jedno postupové místo do skupiny A pro následující ročník. Vítěz moravské skupiny postoupí k prvním pěti týmům ze skupiny A, s nimiž, a také s přidávajícími se Slavií a Karvinou, bude hrát jednokolově v nadstavbové části D o umístění pro čtvrtfinále.
Na čtveřici zbylých moravských celků zůstane boj o Pohár ALKŽH.
 
Po ukončení nadstavby D se proti sobě postaví ve čtvrfinále týmy podle klasického stromu play-off. Bude se hrát na dvě vítězné utkání, přičemž vítězové jednotlivých duelů postoupí do semifinále a poražení budou hrát jednokolově o páté místo.
 
Semifinále se bude hrát na dvě vítězství. Poražené semifinálové celky budou bojovat o třetí místo, vítězové pak o titul Mistra ČR.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář