Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve IV. hokejovém turnaji zvítězily ženy z Dublovic

27. 3. 2011

 

Vlastní turnaj probíhal bez problémů a bylo vidět, že organizátoři odvedli slušnou práci. V prvním utkání jsme narazili hned na tým z nejtěžších – na Kobru. Po těžkém začátku, kdy nás soupeřky přehrávaly jsme se, ale zvedli a v tomto utkání jsme mohli i vyhrát, gól visel několikrát ve vzduchu. Nakonec jsme ale ani neinkasoval,i a tak převládala spokojenost, korunovaná vítězství na samostatné nájezdy, kdy se trefila Andrea Svobodová.        
  
Potom jsme měli jedno utkání pauzu ( Kobra porazila Lvice 2:0 ). Na další ,,mač,, jsme byli hodně zvědavý, protože jsme nastupovali proti Zmijím ,které sice nehráli špatný hokej ale i tak první utkání prohráli se Lvicemi 0:2. Do zápasu jsme šli trochu v euforii po zápase s Kobrou a hned se nám to nevyplatilo a soupeř nás potrestal brankou. Pak už se ale hrál vyrovnaný hokej se spoustou soubojů. Branky ale ještě padaly na obou stranách. Nejprve vyrovnala Lucka Moulíková, ale za nedlouho soupeř zabral a šel opět do vedení. V poslední části ale další střelou rozhodla o remíze 2:2 svou druhou brankou Lucka. V samostatných nájezdech se nám tentokrát nedařilo a prohráli jsme 0:1.
  
V dalším utkání ( hned po skončeném se Zmijema ) jsme nastupovali proti našim tréninkovým partnerům – Lvicím. Zápas se pro nás od začátku vyvíjel příznivě, soupeře jsme přehrávali a stříleli jsme i branky. Dva zásahy měla ,,na svědomí,, Lucka Moulíková a jednu branku dala Zuzka Susserová. Po dvou třetinách jsme tak vedli zaslouženě 3:0. Ve třetí části jsme se ale nechali zatlačit, přidala se zřejmě i únava a soupeř měl i kopu štěstí, kdy po jednom z odražených puků snížil na 1:3. Pak se rozehrála i jejich nejlepší hráčka, na které bylo vidět, že mezi ryzími amatéry už nemá co dělat a dala nám postupně 3 branky, které rozhodly o výsledku 3:4 v náš neprospěch. Na nájezdy jsme sice vyhráli 1:0, ale to nebyla náplast, protože kdybychom zápas zvládli turnaj bychom vyhráli.
 
Tak jsme alespoň doufali, že porazí Kobra Zmije a my neskončíme poslední, což se ale bohužel nestalo…A tak místo vrcholu přišel pád až na samotné dno turnajové tabulky.
Zklamání bylo vidět na holkách veliké.

Po turnaji jsme se všichni sešli ( kromě Lvic ) v naší tradiční hospůdce "Na kurtech", kde jsme vše důkladně prodiskutovali, na skleničku zašla i Helena Suková, a tak proběhlo i nějaké to focení s legendou do domácích sbírek.
 

Výsledky jednotlivých utkání :  

HC Černý Zmije – HC Lvice Dublovice                  0:2  na sam. nájezdy 0:2
( branky: T. Kalašová, A. Kadeřábková )
HC Stračenky Sedlčany – HC Kobra Praha         0:0  na sam. nájezdy 1:0
( branka: A. Svobodová )
HC Lvice Dublovice – HC Kobra Praha                0:2  na sam. nájezdy 1:0
( branky: 2x S. Benešová )
HC Černý Zmije – HC Stračenky Sedlčany          2:2  na sam. nájezdy 1:0
( branky: K.Zikmundová, P. Janouchová – 2x L. Moulíková )
HC Stračenky Sedlčany – HC Lvice Dublovice    3:4  na sam. nájezdy 1:0
( branky: 2x L. Moulíková, Z. Susserová – 3x A. Kadeřábková, J. Macháčová )
HC Kobra Praha – HC Černý Zmije                     0:3  na sam. nájezdy 1:0
( branky: Z. Čermáková, 2x P. Janouchová )

 Na závěr byly vyhlášeny výsledky:

1. místo – HC Lvice Dublovice – 4 body
2. místo – HC Černý Zmije – 3 body ( rozhodl vzájemný zápas s Kobrou )
3. místo – HC Kobra Praha – 3 body
4. místo – HC Stračenky Sedlčany – 2 body

Nejlepší hráčky týmu: Lvice – Anna Kotounová, Stračenky – Lucie Moulíková, Černý Zmije – Veronika Makovcová, Kobra – Silvie Benešová.
Jako nejlepší brankářka byla vyhlášena Veronika Bulejčíková z Kobry Praha a nejproduktivnější hráčkou Aneta Kadeřábková z Dublovic.

                                                                                                      Stanislav Tichý

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář