Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Mač" Stračenky - Lvice 2:2 samostatné nájezdy 4:0

21. 3. 2012

 

 P
o dlouhé době jsme si domluvili utkání s našimi tréninkovými partnery a také velkým soupeřem - Lvicemi. Zápas byl domluven bez diváků a to na 19. února.
 Do zápasu z našich řad nemohly zasáhnout hned tři holky z obrany a tři stabilní útočnice, ale jak se později ukázalo, poradili jsme si s tím bravurně. Do utkání za nás také poprvé nastoupila Helena Suková, která chtěla okusit soutěžní utkání v našich barvách .
 Utkání začalo velmi z ostra a k vidění bylo několik tvrdých soubojů o puk a rozhodčí (Standa Hanuš) měl co dělat aby holky dostatečně umravnil – zejména hráčky soupeřek .
V utkání jsme bohužel cca.po 20.min.prohrávali, kdy nám po chybě v útočném pásmu ujela Míša Spilková a poslala Lvice do vedení. Vyrovnání jsme se dočkali zhruba po 10. min., kdy byla podražena Lucka Moulíková a nařízený nájezd s přehledem proměnila. 1-1. A aby toho nebylo málo, povedl se nám dokonat obrat kdy se před brankou Lvic nejlépe zorientovala Jitka Skalová a nejen, že poslala Stračenky do vedení ale i dala v tomto dresu svůj první ,,soutěžní,, gól ! 1:2.
 Vyrovnané utkání pořád nabízelo množství soubojů a po jednom z nich jsme opět jeli nájezd, tentokrát ale Lucka na brankářku Lvic nevyzrála. A tak přišlo vyrovnání – v závěru utkání se dostala k puku Milevská posila Lvic A. Kotounová a bylo to 2:2. A jelikož se nic zvláštního (až na naši jednu skvělou šanci) nestalo, následovaly samostatné nájezdy.
   V těch se nadmíru dařilo našim barvám a po střelách Míši Hussové, Petry Vystydové, Lucky Moulíkové a Ádyny Svobodové Stračenky zvítězily vysoko 4:0. Velkou měrou se o výsledek celého utkání zasloužila také naše brankářka, která zlikvidovala všechny nájezdy soupeřek a i v utkání prokázala velkou kvalitu !
 
Sestava Stračenek v tomto utkání : Petra Jelenecká – v obraně Andrea Svobodová, Lenka Slámová, Lucka Moulíková a Míša Mařincová – v útoku Lenka Racíková, Míša Hussová, Helena Suková, Jitka Skalová, Petra Vystydová a Eliška Chaloupková.
Kouč: Standa Tichý a Standa Hanuš.